088 - 770 9999

088 - 770 9999

Reintegratiebureau Amsterdam

Als u een uitkering heeft, ziek bent of een handicap heeft en daardoor u werk niet meer kunt doen, dan krijgt u te maken met re-integratie. Een re-integratiebureau helpt u en uw werkgever bij het hervatten van uw werkzaamheden. U beiden bent verplicht voldoende re-integratie inspanning te leveren anders kan uw uitkering in gevaar komen of kan u als werkgever verplicht worden tot loondoorbetaling.

Voorkom sancties zoals loondoorbetaling

Als uw medewerker langer ziek is heeft hij een verslag nodig van de ondernomen activiteiten. Als blijkt dat hierop iets ontbreekt, niet goed is vastgelegd of  niet voldoende is uitgewerkt, dan kan u worden verplicht tot loondoorbetaling. Ook na 2 jaar ziekte wanneer de medewerker in aanmerking komt voor een uitkering.

Een re-integratiebureau in Amsterdam

Er zijn ontzettend veel verschillende reintegratiebureaus ook in Amsterdam. De prijs, werkwijze en kwaliteit verschillen enorm zodat u er altijd goed aan doet meerdere offertes op te vragen. Via deze website brengen wij u gratis in contact met maximaal 4 verschillende re-integratiebedrijven.

 © 2014 Reintegratiebureau-vergelijken.nl.Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999